MENU
 
162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
Over ons

Fritz Decors is een standenbouw – en evenementenbedrijf dat tot het uiterste gaat om jouw dromen te realiseren. Wij ontwerpen, creëren en visualiseren op jouw vraag, komen samen tot een ontwerp en werken hard tot het eindresultaat er staat. Een opkomend event? Geen probleem! Een conceptuele winkelinrichting? Doen we. Brand activation of beursstand? We zijn al begonnen!

Brainstormen, ontwerpen, calculeren en budgetteren, bestellen, plannen en uitwerken, construeren, ombouwen, opbouwen, afbouwen, … Wij nemen het voor onze rekening. Elk project is bij ons bespreekbaar. Laat je inspireren, kom eens langs! Samen met ons team zorgen wij voor een fantastisch eindresultaat.

Wij garanderen steeds het beste resultaat door ons op elk vlak te moderniseren. Het team werkt in het uitgebreide atelier met aangepaste machines en een verscheidenheid aan materialen. Samen geven we elk ontwerp vorm van schets tot realisatie.

SOLLICITEREN?

SOLLICITEREN?

Boren, slijpen, snijden en zagen. Slaat dit bij jou de nagel op de kop? Dan ben jij misschien wel de persoon die Fritz Decors zoekt! Zin om mee te werken aan onze toekomstige projecten? Laat zeker van je horen!

Solliciteer nu
Geef ‘n seintje
Nieuwsgierig om met Fritz Decors samen te werken? Of zit je nog met vragen? Laat van je horen en wij nemen zo snel mogelijk contact op.