MENU
 
162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Over ons

Fritz Decors ontwerpt, creƫert en visualiseert elementen in de decorwereld. Van brand activation tot permanente winkelinrichting, wij houden rekening met het doel en de functie van jouw project. En dit steeds volgens een vooropgesteld budget. Laat je inspireren en ons team zorgt voor een geslaagd resultaat. Alles is mogelijk!

Wij garanderen steeds het beste resultaat door ons op elk vlak te moderniseren. Het team werkt in het uitgebreide atelier met aangepaste machines en een verscheidenheid aan materialen. Samen geven we elk ontwerp vorm van schets tot realisatie.

SOLLICITEREN?

SOLLICITEREN?

Boren, slijpen, snijden en zagen. Slaat dit bij jou de nagel op de kop? Dan ben jij misschien wel de persoon die Fritz Decors zoekt! Zin om mee te werken aan onze toekomstige projecten? Laat zeker van je horen!

Solliciteer nu
Geef ’n seintje
Nieuwsgierig om met Fritz Decors samen te werken? Of zit je nog met vragen? Laat van je horen en wij nemen zo snel mogelijk contact op.