MENU
 
2456
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2456,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Barcontainers Bacardi & CASA Bacardi

Voor de zomer van 2022 werd er gevraagd om het Bacardi Duo onder handen te nemen. Allereerst werden de Bacardi Bar Containers nieuw leven in te blazen. Een verse lik verf doet nu eenmaal wonderen! Bij dit project werd de achterwand volledig herbekleedt en geschilderd, voorzien van de nodige functionele en ambiente verlichting. Verder werd de werktoog vernieuwd. Het exterieur van de container kreeg ook een nieuwe look, in de vorm van een kunstof print met neon. Het Bacardi logo en de neon slagzin ‘Do What Moves You’ staan dan ook centraal in de kijker.

 

De CASA Bacardi, was het tweede deel van dit duo. Hier werd de volledige interieur vervangen! Het nieuwe concept van Bacardi werd volledig doorgevoerd, zowel de kleuren als texturen. Een nieuwe laag verf, duurzame vinyl, een volledig nieuwe baropstelling met LED verlichting, enz. zijn enkelen van de zaken die wij voorzien hebben binnen deze barcontainer. Het resultaat? Geslaagd natuurlijk! Daar drinken we eentje op!

Client

Wasserman

Pictures

Wasserman, Bacardi & Fritz Decors

Date

augustus 30, 2022

Category

Event