MENU
 
3308
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3308,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

BabyBrunch Event

Een babyborrel is altijd een leuk moment om samen te komen met vrienden, familie, … en te genieten van elkaar, de kindjes, … Een waar kinderparadijs creëren is dan ook cruciaal om de rust te bewaren op zo’n groot feest! Wij voorzien dan ook een fantastische industriële locatie waar dit allemaal kan plaatsvinden. Houten wegwijzers leiden gasten de weg naar de ingang. Een paletten wand met kastanjepalen toont de weg, waaraan prikkabel lampen schitteren. Aan de haakjes in deze wanden kunnen gasten hun jassen hangen. Een hoge tafel met cava & fluitglazen creërt een ontvangstplek, waarna de gasten naar hun tafel kunnen gaan. Tien ronde tafels, elk genoeg voor acht man, werden mooi aangekleed. Een groot buffet kan uiteraard ook niet ontbreken! Pannekoeken, pistolets, sandwichen, koffiekoeken, charcuterie, … het was allemaal aanwezig! Frigo’s werden gehuurd en onder tafel geplaatst, om makkelijk het buffet aan te vullen waar nodig. Koffie, thee, water, fruitsap, … werd voorzien in de opgestapelde houten bakken, achteraan in de zaal. Aan de andere kant werd een feature wall gecreëerd, met een uitgefreesd en gelakte naam van de eregast. Er werd ook een speelhoek voorzien, compleet met bouwblokken, speelgoed, krijtbord, … en springkasteel! Een photobooth werd opgezet, met een auto cut-out als prop. Extra zitbanken werden gemaakt uit paletten en stoffen zitkussens. Het geheel werd aangekleed in een mix van industrieel & bohemian sfeer.

Ben jij ook geïnteresseerd in een prachtige babyborrel, of eerder een trouw – of lentefeest? Een feest op een top locatie, helemaal aan te passen naar jouw sfeer, concept of event? Aarzel niet en neem contact op!

Client

Fritz Decors

Pictures

Fritz Decors

Date

mei 3, 2024

Category

Event