MENU
 
3259
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3259,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

McDonalds – Opening & WishCardCase

McDonalds opende een nieuw filiaal te Leopoldsburg. Dit vraagt natuurlijk om een feestje! Met de feestdagen voor de deur, is het thema natuurlijk ook al bepaald… Lichtjes, pakjes en gezelligheid stonden dan ook centraal. De belangrijke boom op de parking werd ingekleed met talrijke lichtjes, om deze zo veel mogelijk in de kijker te plaatsen. Verschillende pakjes werden in Multiplex geconstrueerd, gelakt en ingestrikt met geel en goud lint. Deze werden rondom de ‘wensboom’ geplaatst, waar de klanten een wens mochten uitbrengen. Deze konden ze dan in het XL kado ophangen, dewelke bestond uit een aangekleedde trussing constructie. Gelakte houten wanden werden opegtrokken en aangekleedt als pakje met een gigantische gele strik! Lichtjes sierden de inkom en zijkanten. Ten slotte werd een balie geplaatst, zodat de houders van de activatie zichzelf konden organiseren.

Erna werd een WishCardCase geconstrueerd uit dezelfde materialen, om de wenskaartjes in op te bergen na de activatie. Doorheen het jaar kan McDonalds dan hun ingelostte wensen nagaan en vervangen met nieuwe! Deze kast werd gewapend tegen de weersomstandigheden: wind, regen, … Ook werd er LED in de kast verwerkt om de kaartjes steeds zichtbaar te houden voor de klanten.

Client

TBWA

Pictures

Fritz Decors

Date

februari 12, 2024

Category

Event